Prozesua

Egiteko prozesua

Gure produktuen kalitatea ulertzeko gakoa elaborazio-prozesua da, gure larreen zaintzatik hasi eta banaketan amaitzen dena, eta guk geuk hartzen dugu horren ardura.

  • Prozesua ez da esnean hasten, ezta behietan ere; gure larreetan hasten da, artzaintzaren erabilpen errotazionalean oinarrituta; gure behien elikadura funtsezkoa da esne ekologiko bikaina lortzeko eta kalitatezko gazta eta jogurta egiteko.
  • Gure larreetan, gainera, aratxeak hazten dira, eta helduarora iristen direnean esnea ekoizten hasiko dira. Ingurunera egokitutako arrazekin ere lan egiten dugu.
  • Hurrengo pausoa jeztea da. Gu geu arduratzen gara egunean bitan jezteaz urtean 365 egunetan.
  • Behi, aratxe eta txahalen artean 50 bat buru inguru ditugu, eta horietatik 28 jezten dira.
  • Esnea lortu ondoren, gure gasnategian eraldatzen dugu.
  • Guk geuk egiten ditugu gasna eta jogurtak, inolako gehigarririk gabe.
  • Gu ere arduratzen gara banaketaz, bezeroarekiko harremana mantentzea garrantzitsua delakoz guretako.
  • Kalitatea da gure helburua, ez ekoizpen handia; horregatik kontrolatzen dugu prozesu osoa, elikaduratik merkaturatzeraino.

ARGAZKIAK